لیست اختراعات محمد منصوری
خلاصه در پرونده يافت نشد به تصوير شرح و توصيف مراجعه شود.
به منظور هدايت آب به مزرعه لازم است جوي ها يا نهرهايي در سطح زمين ايجاد شود. براي حفر اين جوي ها و نهرها از وسيله اي به نام نهركن استفاده مي شود. نهركن از دو خيش برگردان دار تشكيل مي شود كه در قسمت نوك و پيشاني به يكديگر چسبيده اند.خيش ها يكي خاك را از وسط به طرف راست وديگري به طرف چپ مي ريزد و بدين ترتيب يك جوي يا نهر ساخته مي شود، اين نهر ساخته شده، با نهركني با عرض كار ثابت كه اين نهر در صورتي كه مقدار آب اختصاص داده شده به زمين زراعي كم و يا زياد باشد نمي توان از اين نهركن هاي با عرض كار ثابت استفاده كرد در ايده جديد با لولا كردن صفحه هاي نهركن ، آن را از حالت صفحه يا بال ثابت، به صفحه متغير تبديل مي شود و همچنين براي تنظيم نفوذ تيغه ها در خاك در هنگام برش خاك مي توان از يك بازويي كه قابليت تغيير ارتفاع نهركن را دارد استفاده كرد. ماهيت اين ايده مطرح شده ، توليدي است كه باعث ايجاد اشتغال به طور مستقيم2 و غير مستقيم 3 نفر مي باشد. هدف از اين ايده طراحي و ساخت ضميمه براي نهركن است كه قابليت تغيير عرض نهركن و ارتفاع نهر متناسب با خواست كشاورزان را داشته باشد.
در اين اختراع خمير نانو كامپوزيت گرافني جهت بهبود خواص مكانيكي جوش طراحي و ساخته شده است. اين محصول از تركيب اكسيد گرافن و اكسيد گرافن احيا شده (توليد شده با روش هامر اصلاح شده و احيا شده در اتوكلاو به روش هيدروترمال در دماي 180 درجه سانتي گراد، زمان 8 ساعت و فشار 12 بار) با غلظت mg/ml 10 در آب دوبار تقطير و سپس اضافه شدن برگ كتيراي خرد شده، دانه بندي شده و سپس فريزداري شده جهت واكنش پذيري بالا توليد شده است. در دماي 95 تا 85 درجه سانتي گراد بهترين واكنش پذيري نانوصفحات با كتيرا رخ مي دهد و سپس با سرد كردن محصول تا دماي محيط همراه امواج مافوق صوت (جهت توزيع مطلوب نانوماده در بستر در حال ژل شدن و جلوگيري از آگلومره شدن) فرآيند ژل شدن تكميل مي شود. در مرحله پاياني خمير با غلظت هاي 1و3 و 10 ميلي گرم بر ميلي ليتر بر روي آلياژ فولاد كم كربن مورد ارزيابي قرار گرفته است و نتايج حاكي از رفتار بسيار مطلوب 10 ميلي گرم بر ميلي ليتر اكسيد گرافن احيا شده در تمامي حالات آزمايش شده دارد. در تست هاي مكانيكي گرفته شده از جوش ها يك افزايش بسيار زيادي را در استحكام كششي در حدود 25% و سختي تا 5 برابر مشاهده شد. همچنين توزيع نانو صفحات اكسيد گرافن احيا شده در زمينه فلزجوش به كمك ميكروسكوپ الكتروني مورد ارزيابي قرار گرفت كه هيچ گونه آلگومره شدني از نانو صفحات اكسيد گرافن احيا شده مشاهده نگرديد.
اين اختراع در زمينه سنتز پايه كاتاليست هاي زيگلر-ناتا براي توليد پلي اتيلن و پلي پروپيلن ودر حوزه شيمي و مهندسي شيمي مي باشد. دراين اختراع منيزيم اتوكسايد كروي با قابليت كنترل اندازه ذرات توليد شده است .از آنجاكه كاتاليست هاي نسل جديد پلي اتيلن و پلي پروپيلن نيازمند پايه هاي كاتاليست كروي و همگن و اندازه ذرات در رنج 5 تا25 ميكرومتر براي پلي اتيلن و در رنج 30 تا 60 ميكرومتر براي پلي پروپيلن مي باشد ، لذا در اين اختراع با استفاده از منيزيم فلزي با سايز 100 تا 200 ميكرومتر و كنترل شرايط آغازين واكنش از لحاظ دماي (دما 400C ( و فشاري (فشار 1 اتمسفر) و استفاده از كاتاليست هاي ان-كلروسوكسينيميد ، ان-برموسوكسينيميد يد و تري اتيل آلومينيوم ، منيزيم اتوكسايد با مرفولوژي كروي و و سايز مناسب سنتز شد. همچنين با استفاده از افزايش تدريجي پودر منيزيم و اتانول به منظور كنترل سرعت واكنش و استفاده از متانول و ايزوپروپانول به عنوان اصلاح كننده هاي سطح منيزيم اتوكسايد، روش هاي براي اصلاح روش هاي متدول سنتز منيزيم اتوكسايد در حضور كاتاليست هاي متداول يد و برم به منظور دستيابي به منيزيم اتوكسايد كروي و اندازه ذرات مشخص ارائه شده است .
طراحي و ساخت نانوپودر شيشه زيست فعال (MBG) بوسيله فرآيند سل-ژل بهينه شده با لاكتيك اسيد باتوجه به ساختار متخلخل منحصربه فرد و زيست سازگاري بالا، براي بازسازي بافت استخواني توسعه يافته است. به همين منظور، ميكروكره هاي شيشه زيست فعال بوسيله تكنولوژي همگام سازي سل-ژل با استفاده از لاكتيك اسيد بعنوان كاتاليزور سنتز شد. اثرات لاكتيك اسيد بر ريزساختار پودر و تشكيل هيدروكسي آپاتيت (HA) زيست سازگار بر روي آن مطالعه شد. جهت تشكيل هيدروكسي آپاتيت از مايع شبيه ساز شده بدن (SBF) استفاده شد. ريزساختار و هيدروكسي آپاتيت تشكيل شده، با روش هاي مختلف مشخصه يابي شد. طبق نتايح بدست آمده، مورفولوژي و ريزساختار شيشه زيست فعال بوسيله لاكتيك اسيد كنترل شد. آزمون زيست فعالي در شرايط آزمايشگاهي نشان داد كه شيشه مشتق شده از لاكتيك اسيد، توانايي تشكيل هيدروكسي آپاتيت بيشتري را در مقايسه با نمونه هاي ارائه شده دارد.
موارد یافت شده: 6